ELÄMÄSI RENNOIMMAT LOMAPÄIVÄT

Yleiset vuokraehdot

1. Vuokra-aika alkaa viikkovarauksessa tulopäivänä klo. 14.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 11.00 ja vuokra-aika on ellei toisin määrätä maanantaista maanantaihin.


2. Vuokra maksetaan etukäteen käyttäen oheen liitettyä tilillepanokorttia.


3. Ennakkomaksu on kolmasosa vuokrasta ja on maksettava viikon kuluessa laskun päiväyksestä. Loppuosa erääntyy maksettavaksi 6 viikkoa ennen vuokra-ajan alkua.


4. Mahdollisen peruutuksen sattuessa sopimuksen allekirjoituksen jälkeen peritään peruutusmaksu suuruudeltaan 20 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 6 viikkoa ennen vuokrakauden alkua, peritään vuokraajalta täysi vuokra. Jos asunto saadaan uudelleen vuokratuksi palautetaan vuokra vähennettynä peruutusmaksulla 20 euroa.


5. Vuokraan sisältyvät normaalin käyttötalouden aiheuttamat polttoaine- ja sähkökulut.


6. Vuokrasopimus käsittää asunnon hallintaoikeuden sopimusaikana. Yksikköä saadaan käyttää ainoastaan vuokraajan ja hänen perheensä asuntona ja enintään niin monen henkilön kuin asunto on tarkoitettu. Mahdolliset muistutukset on tehtävä ensikädessä mökin omistajalle 5 päivän aikana vuokra-ajan päättymisen jälkeen.


7. Kotieläimiä kuten koiria, kissoja tai vastaavia ei ilman vuokranantajan suostumusta saa tuoda mukana. Vuokranantajan ehtoja on noudatettava.


8. Asunnon, saunan, veneen ja tontin normaali valvominen ja siivoaminen kuuluvat vuokra-aikana vuokraajalle. Asunto kaikkine kalustoineen on palautettava siinä kunnossa kuin se vastaanotettiin. Luovutus tapahtuu lähtöpäivänä klo. 11.00 ja viikonloppuvuokrauksessa sunnuntai-iltana. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan mökin omistajalle.


9. Ellei toisin sovita tuo vuokraaja mukanaan liinavaatteet, pyyheliinat ja saniteettitarvikkeet.


10. Vuokraajan tulee itse ilmoittaa isännälle tarkka tuloaika sekä sopia mahdollisesta vastaantulemisesta ja matkustamistavasta asunnolle.


11. Leiriytyminen sekä avotulen teko mökin alueella ilman omistajan lupaa on kielletty.


12. Hummeldal-mökin vuokraan kuuluu kalastusoikeus kiinteistön kalastusvesillä n. 55 ha. Verkkokalastus on sallitua omaan tarpeeseen, 2 kpl/mökki, (minimi silmäkoko 45 mm).


13. Tekstiviestiperuutuksia ei hyväksytä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa